Δύο προσφορές από την Sportingbet στην Premier League

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην Αγγλία, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο άκρως ενδιαφέροντες αγώνες, στο πλαίσιο της Premier League. Αναλυτικότερα, η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ και η Μπόρνμουθ τη Λέστερ, σε δύο αγώνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφορών της Sportingbet και υπόσχονται αυξημένα κέρδη και μειωμένο ρίσκο αντίστοιχα. Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους σε όσους στοιχηματίσουν στο Έβερτον-Άρσεναλ και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στο Μπόρνμουθ-Λέστερ.

 

Στοιχηματίζοντας, λοιπόν, στο Έβερτον-Άρσεναλ, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος στον αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί. Στην περίπτωση των παρολί, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, στοιχηματίζοντας στο Μπόρνμουθ-Λέστερ, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως το ποσό των 100 ευρώ. Και εδώ, συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά σε επιλεγμένες αγορές: στο ακριβές σκορ, στο νικητής αγώνα και over/under, στο σκορ πρώτου ημιχρόνου, στο σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή στο λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, για να πραγματοποιήσει την επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Βάρντι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς όσων παιχτών συμμετείχαν, την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον, και στις δύο περιπτώσεις θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Επιπλέον, τις προσφορές αυτές για την Premier League μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία