Αποζημιώνει χαμένα παρολί στο ποδόσφαιρο η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Mια ακόμη προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet δίνει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου την ευκαιρία να τοποθετήσουν σήμερα παρολί σε επιλεγμένες διοργανώσεις και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετηθούν στους αγώνες δύο διοργανώσεων: του ιταλικού και του ισπανικού πρωταθλήματος. Και η αποζημίωση που θα λάβουν όσοι δουν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Τι υπόσχεται η σημερινή προσφορά;

Χάρη στη σημερινή προσφορά της Goalbet, τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα που θα χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ύψους 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet.

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις με τα στοιχήματά τους.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Πρώτα απ’ όλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί που να περιέχουν τουλάχιστον 4 διαφορετικούς αγώνες του ισπανικού ή ιταλικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην προσφορά.

Τέλος, οι παίχτες που θα έχουν προβλέψει λάθος σε ένα μόνο σημείο του παρολί και χάσουν θα δικαιούνται την αποζημίωση, που θα τους επιτρέψει να ρεφάρουν χωρίς ρίσκο τα χαμένα.

Για σήμερα η Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, επέλεξε αγώνα της ισπανικής Primera Division και πιο συγκεκριμένα το Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία