ΠΑΡΟΛΙγο με έξι αγώνες του Μουντιάλ στο Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan τρέχει εδώ και αρκετό καιρό την προσφορά ΠΑΡΟΛΙγο, η οποία επιστρέφει τα χαμένα χρήματα σε όσα μέλη του σχηματίσουν ένα παρολί με τέσσερις αγώνες και προβλέψουν λάθος σε έναν από αυτούς. Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη προσφορά συνεχίζει να ισχύει και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και οι παίχτες που στοιχηματίζουν παράλληλα σε περισσότερους του ενός αγώνες μπορούν να την εκμεταλλευθούν, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο.

 

Το ΠΑΡΟΛΙγο, λοιπόν, έχει ήδη επιστρέψει κάποια χρήματα στους παίχτες που έχουν χάσει την τελευταία στιγμή ένα παρολί και δε θα μπορούσε να μη συμπεριλάβει και τον αποψινό αγώνα της Ελλάδας ενάντια στην Ιαπωνία. Έτσι, ανάμεσα στους έξι αγώνες που ανακοίνωσε σήμερα ο Stoiximan για τη συγκεκριμένη προσφορά βρίσκεται και αυτός της εθνικής μας. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΡΟΛΙγο είναι οι εξής:

 

  1. Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού (19 Ιουνίου)
  2. Ουρουγουάη - Αγγλία (19 Ιουνίου)
  3. Ιαπωνία - Ελλάδα (19 Ιουνίου)
  4. Ιταλία - Κόστα Ρίκα (20 Ιουνίου)
  5. Ελβετία - Γαλλία (20 Ιουνίου)
  6. Ονδούρα - Ισημερινός (20 Ιουνίου)

 

Για να δικαιούνται, λοιπόν, επιστροφή χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει να σχηματίσουν ένα παρολί με τέσσερις από τους έξι παραπάνω αγώνες (εξαιρούνται τα συστήματα), σε αποδόσεις άνω του 1.50. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων και θα πρέπει να αφορούν σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές και συγκεκριμένα στις 1Χ2, over/under 2.5 και GG/NG. Εφόσον, τρία από τα στοιχήματά τους είναι επιτυχημένα, αλλά η πρόβλεψη στο τέταρτο ήταν λανθασμένη, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που έχασαν, με μέγιστο ποσό τα 30 ευρώ.

 

Με λίγα λόγια, το υψηλό ρίσκο που συνοδεύει πάντοτε ένα δελτίο με παρολί μειώνεται σε αυτή την περίπτωση, καθώς αν οι παίχτες προβλέψουν λάθος μόνο σε έναν αγώνα, τα χρήματά τους θα τους επιστραφούν. Ακόμη και στην περίπτωση, μάλιστα, που οι παίχτες δεν ενδιαφέρονται για τους συγκεκριμένους αγώνες, μπορούν να κάνουν υπομονή μέχρι ο Stoiximan,o oποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, να ανακοινώσει την επόμενη εξάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία