Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Για μία ακόμη εβδομάδα, τα δραστήρια μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και χρήματα που δεν μετέφεραν οι ίδιοι στον λογαριασμό τους. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά, που ανταμείβει με ένα πριμ όσους πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, μεταφέροντας χρήματα στον λογαριασμό τους, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα πριμ ύψους 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και να χρησιμοποιήσουν έπειτα τα χρήματα αυτά, προκειμένου να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Ενισχύεται η αξία της επόμενης κατάθεσης

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ισχύει αποκλειστικά για σήμερα (έως τις 23:59 το βράδυ) και για την επόμενη μόνο κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν οι παίχτες στον λογαριασμό τους.

Η διαδικασία, μάλιστα, είναι σχετικά απλή. Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με την ώρα και το ποσό της κατάθεσης. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά το ποσό της κατάθεσης, τοποθετώντας στοιχήματα σε αποδόσεις 1.50 και άνω.

Μόλις τα στοιχήματα διευθετηθούν, το πριμ κατάθεσης θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παράλληλα, οι παίχτες που θα τζιράρουν την αξία του πριμ επί τρεις φορές (και πάλι σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω) θα αποκτήσουν το δικαίωμα ανάληψης του πριμ, εφόσον το επιθυμούν.

Η νέα προσφορά της Goalbet, λοιπόν, υπόσχεται να αυξήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού κάθε παίχτη που θα την εκμεταλλευτεί, αρκεί να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Και με το ποσό της κατάθεσης να αυξάνεται κατά 20% (έως ένα όριο), οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, με λιγότερο ρίσκο.

Μην ξεχάσουμε πως για σήμερα η Goalbet που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, έχει ανακοινώσει για τα μέλη της τους αγώνες Μπέρνλι-Νιουκάστλ και του Κάλιαρι-Τορίνο με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία