Ενισχύονται οι προσπάθειες καταπολέμησης του παράνομου τζόγου στην Ταϊλάνδη

Οι αρμόδιες Αρχές στην Ταϊλάνδη αποφάσισαν να ενισχύσουν τις προσπάθειες καταπολέμησης του παράνομου τζόγου, πρωτίστως στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ και έπειτα στην υπόλοιπη χώρα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της εξάπλωσης της πανδημίας. Όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι, άλλωστε, εκτός από το να κοστίζει χρήματα στους παίχτες και στο κράτος, ο παράνομος τζόγος αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα.

Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, τα φαινόμενα παράνομου τζόγου έχουν αυξηθεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι όσοι παρανομούν συγκεντρώνονται σε μυστικές τοποθεσίες, χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη κατά της πανδημίας. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τέτοιου είδους συγκεντρώσεις έχουν συμβάλει αρκετά στην εξάπλωση της πανδημίας.

 

Οι νέες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου

Ήδη, η καταπολέμηση του παράνομου τζόγου στην Ταϊλάνδη έχει οργανωθεί καλύτερα, χάρη στη δημιουργία τριών νέων επιτροπών, οι οποίες θα αναλάβουν διαφορετικούς τομείς των επιχειρήσεων. Η πρώτη επιτροπή έχει στην ηγεσία της την Αστυνομία της χώρας και σκοπός της της είναι να εντοπίζει και να κλείνει χώρους που χρησιμοποιούνται ως καταφύγια παράνομου τζόγου. Η δεύτερη επιτροπή θα λογοδοτεί στο υπουργείο εσωτερικών και θα αναλάβει να δημιουργήσει ένα πλαίσιο που θα αντιμετωπίσει μακροχρόνια το φαινόμενο. Και η τρίτη επιτροπή, υπό τον συντονισμό της ομάδας ειδικών ερευνών, θα ερευνά την οικονομική πτυχή του θέματος. Παράλληλα, θα ερευνά τυχόν ευθύνες αξιωματούχων, οι οποίοι μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια στην εξάπλωση του προβλήματος.

Μπορεί οι αρμόδιοι να αποφάσισαν να λάβουν σκληρότερα μέτρα για την καταπολέμηση του τζόγου, εξαιτίας της καθοριστικής συμβολής που έχει στην εξάπλωση της πανδημίας, αλλά η Ταϊλάνδη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εδώ και χρόνια. Τα τυχερά παιχνίδια είναι στο σύνολό τους απαγορευμένα στη χώρα, ωστόσο, διεξάγονται παράνομα σε εκατοντάδες μυστικές τοποθεσίες. Για αυτό το λόγο, οι αρμόδιοι αποφάσισαν, έστω και εν μέσω της πανδημίας, να αναλάβουν δράση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.