Εικονικό ποδόσφαιρο στα στοιχήματα της Playbet

Το εικονικό ποδόσφαιρο αποτελεί μία από τις αγαπημένες ασχολίες των παιχτών του online στοιχήματος, ειδικά σε περιόδους που απουσιάζουν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις. Και πολλές εταιρείες στοιχήματων αποφασίζουν να συμπεριλάβουν το στοίχημα στο εικονικό ποδόσφαιρο στη γκάμα παιχνιδιών τους, συγκεντρώνοντας στοιχήματα και μοιράζοντας κέρδη.

 

Στην ομάδα αυτών των εταιρειών προστέθηκε και η Playbet, η οποία εγκαινίασε πρόσφατα την ιστοσελίδα του στοιχήματος σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Οι παίχτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν σε έναν ή περισσότερους από τους αγώνες που προσφέρονται και οι οποίοι διεξάγονται από τη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG).

 

Τα αποτελέσματα, όμως, δε βασίζονται αποκλειστικά στην τύχη. Τα στατιστικά στοιχεία που χρησιμοποιεί η RNG είναι βασισμένα σε πραγματικούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές - ακόμη κι αν οι ομάδες που εμφανίζονται στο εικονικό πρωτάθλημα της ιστοσελίδας είναι ανύπαρκτες. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, όχι μόνο χάρη στην τύχη τους, αλλά και στις ικανότητές τους, μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία ομάδων και παιχτών.

 

Κάθε ημέρα, λοιπόν, στην Playbet διεξάγονται περισσότερες από μία ολοκληρωμένες σεζόν, μέσα σε 141 λεπτά. Σε αυτές συμμετέχουν 16 ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται σε 30 αγωνιστικές. Και καθεμία από αυτές προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κάθε παίχτη. Οι τελευταίοι, άλλωστε, μπορούν να επιλέξουν δημοφιλείς αγορές, όπως αυτές του 1Χ2, του over/under, του χάντικαπ και του ακριβούς σκορ, μεταξύ άλλων. Επιπλέον έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

 

Οι κανόνες, βέβαια, είναι ίδιοι με αυτούς του στοιχήματος σε πραγματικές διοργανώσεις. Οι παίχτες έχουν διορία έως και μερικά δευτερόλεπτα πριν την έναρξη ενός αγώνα, προκειμένου να καταθέσουν τα στοιχήματά τους, και τα πιθανά τους κέρδη εξαρτώνται από το ύψος της απόδοσης και του ποσού που στοιχηματίζουν. Η Playbet, μάλιστα, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τις σημαντικότερες φάσεις κάθε εικονικού αγώνα.

 

Οι επιλογές των μελών της Playbet, λοιπόν, έχουν αυξηθεί σημαντικά εδώ και μερικές ημέρες, χάρη στην προσθήκη των αγώνων εικονικού ποδοσφαίρου. Έτσι, εκατοντάδες στοιχήματα μπορούν πλέον να τοποθετηθούν και σε αυτούς τους αγώνες, με τις σωστές προβλέψεις να αποφέρουν μικρότερη ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Playbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Playbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.