Δράση κατά του παράνομου στοιχήματος στο κρίκετ αναλαμβάνει το Πακιστάν

Οι διωκτικές Αρχές του Πακιστάν αποφάσισαν να αναλάβουν δράση κατά του παράνομου στοιχήματος στο κρίκετ και ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε συλλήψεις υπόπτων. Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση των αρμοδίων, στα χέρια τους βρίσκεται μια λίστα με έναν μεγάλο αριθμό φυσικών προσώπων και ιστοσελίδων που προσφέρουν παράνομα στοίχημα στο κρίκετ και οι επιχειρήσεις συλλήψεων βρίσκονται προ των πυλών.

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι παράνομο στο Πακιστάν. Ωστόσο, οι αρμόδιες Αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα παράνομου στοιχηματισμού, καθώς το παράνομο στοίχημα οργιάζει και, ειδικά στο κρίκετ, επηρεάζει πολλές φορές και την ακεραιότητα του αθλήματος, μέσω προσπαθειών για χειραγώγηση αγώνων.

 

Έτοιμες για συλλήψεις οι διωκτικές Αρχές

Η αστυνομία του Πακιστάν είναι αυτή που θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης που θα ξεκινήσει η χώρα κατά του παράνομου στοιχήματος στο κρίκετ. Η αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της μια λίστα με ονόματα υπευθύνων παράνομων στοιχηματικών επιχειρήσεων, αλλά και ιστοσελίδων που προσεγγίζουν χωρίς άδεια παίχτες από το Πακιστάν. Η επιχείρηση θα ξεκινήσει άμεσα και θα υπάρξει συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές.

Οι αρμόδιοι ανέφεραν, επίσης, ότι η σύλληψη όσων προσφέρουν παράνομα επίγειο στοίχημα θα είναι μια σχετικά απλή υπόθεση, αλλά οι αντίστοιχες επιχειρήσεις για το online στοίχημα παρουσιάζουν περισσότερες δυσκολίες. Ωστόσο, η αστυνομία έχει στα χέρια της μια λίστα από ιστοσελίδες που προσφέρουν παράνομα στοίχημα στο κρίκετ και πως θα επικοινωνήσει με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να ζητήσει το μπλοκάρισμά τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, πάντως, τα δίκτυα παράνομου στοιχηματισμού που έχουν δημιουργηθεί στο Πακιστάν έσπευσαν να διαλυθούν, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των προθέσεων των αρμοδίων. Η αστυνομία δήλωσε ότι ακόμα και αυτή η εξέλιξη αποτελεί επιτυχία, καθώς μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των παράνομων στοιχημάτων στο κρίκετ, αλλά οι υπεύθυνοι των δικτύων αυτών δεν πρόκειται να γλιτώσουν, τώρα που τα στοιχεία τους βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.