Προοπτικές για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες αγορές στοιχήματος των ΗΠΑ έχει η Virginia

Η Πολιτεία της Virginia νομιμοποίησε το στοίχημα στις 21 Ιανουαρίου και ήδη εκατομμύρια στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πολιτείας, στον επίγειο και στον online τομέα. Ήδη, φαίνεται πως η νέα αγορά στοιχήματος θα είναι αρκετά επιτυχημένη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα μπορέσει σύντομα να γίνει μια από τις μεγαλύτερες αγορές των ΗΠΑ.

Η αγορά στοιχήματος της Virginia, άλλωστε, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, έχει νομιμοποιήσει και το επίγειο και το online στοίχημα (γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται η επίσκεψη σε κάποιο επίγειο καζίνο για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος), γειτονεύει με Πολιτείες που είτε δεν έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα είτε έχουν σημαντικές ελλείψεις, και έχει νομιμοποιήσει ακόμα και αθλήματα που δεν είναι διαθέσιμα σε άλλες Πολιτείες, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

 

Οι μελλοντικές προοπτικές της Virginia

Αν και ακόμα δεν έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο της, η αγορά στοιχήματος της Virginia αναμένεται να συγκεντρώσει τεράστια έσοδα, ήδη από τον πρώτο καιρό λειτουργίας της. Κάποιες προβλέψεις, μάλιστα, κάνουν λόγο για τζίρο έως και 13 δις δολαρίων μέσα στα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας της αγοράς. Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων PlayVirginia, ο ετήσιος τζίρος της αγοράς μετά από τρία χρόνια λειτουργίας μπορεί να φτάνει έως και τα 5 δις δολάρια, τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών έως και τα 400 εκατομμύρια δολάρια και οι φόροι έως και τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι η αγορά της Virginia προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Εκτός των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρει, βρίσκεται σε μια πλεονεκτική θέση στον αμερικανικό χάρτη, καθώς η Virginia συνορεύει με την Washington, η οποία δεν έχει ικανοποιήσει τους παίχτες του στοιχήματος, αλλά και με τη Maryland, η οποία δεν έχει ακόμα νομιμοποιήσει το στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.