Στην κορυφή της αγοράς της Washington βρίσκεται η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η Washington είναι μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το επίγειο στοίχημα και, όπως δείχνουν τα στοιχεία των τελευταίων μηνών, παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη, με τους τζίρους και τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών να αυξάνονται κάθε μήνα. Ήδη, η αγορά της Πολιτείας έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ωστόσο, η εταιρεία που καταφέρνει να ξεχωρίσει είναι η William Hill, η οποία δραστηριοποιείται νόμιμα στην Washington από την πρώτη στιγμή που νομιμοποιήθηκε το στοίχημα.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα οικονομικά στοιχεία της αγοράς, ο τζίρος στη Washington αυξήθηκε κατά 27,8% τον Οκτώβριο, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Η αύξηση του τζίρου δείχνει τη δυναμική ανάπτυξης της αγοράς στοιχήματος και μεταφράζεται και σε αυξημένα έσοδα για όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται νόμιμα. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, μάλιστα, η εταιρεία που εξασφάλισε τη μεγαλύτερη προτίμηση από τους παίχτες της Πολιτείας ήταν η William Hill.

 

Οι επιδόσεις της William Hill στην αγορά της Washington

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής της Washington, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία που εξασφάλισε τον μεγαλύτερο τζίρο μέσα στον Οκτώβριο ήταν η William Hill. Η William Hill εξασφάλισε συνολικά τζίρο 14,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 17,8%. Αποτέλεσμα του αυξημένου τζίρου ήταν και η αύξηση των εσόδων της William Hill, τα οποία άγγιξαν τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικά, κερδισμένη από την αύξηση του τζίρου και των εσόδων δεν ήταν μόνο η William Hill και οι υπόλοιπες νόμιμες εταιρείες στοιχήματος, αλλά και τα δημόσια ταμεία της Πολιτείας, τα οποία εξασφάλισαν ακόμα περισσότερα έσοδα, μέσω των φόρων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα έσοδα από φόρους αυξήθηκαν σημαντικά μέσα στον Οκτώβριο, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.