Νέα υπηρεσία της Stats Perform κατά της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων

Η Stats Perform αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών στον κόσμο και παράλληλα μια από τις εταιρείες που συμβάλλουν τα μέγιστα στον τομέα της καταπολέμησης φαινομένων χειραγώγησης αθλητικών αγώνων, χάρη στα δεδομένα και στις υπηρεσίες που προσφέρει στις σχετικές έρευνες. Η Stats Perform, μάλιστα, ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου εργαλείου, το οποίο θα βοηθήσει πολύ περισσότερο τις αρμόδιες Αρχές ανά τον κόσμο, προκειμένου να εντοπίζουν αγώνες που έχουν χειραγωγηθεί.

Η νέα υπηρεσία της Stats Perform συνδυάζει μια σειρά τεχνολογιών και πληροφοριών που εξασφαλίζονται σε κάθε αγώνα και έχει σκοπό να βοηθήσει στη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού και στην καταπολέμηση των φαινομένων χειραγώγησης αγώνων.

 

Η νέα υπηρεσία κατά της χειραγώγησης αγώνων

Σύμφωνα με την Stats Perform, η νέα υπηρεσία της προσφέρει ένα νέο επίπεδο ανάλυσης στις έρευνες που πραγματοποιούν οι αρμόδιες Αρχές στον τομέα της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει τα στατιστικά και τα δεδομένα που προσφέρει η εταιρεία με μια σειρά από βίντεο, τα οποία επιτρέπουν στους αρμόδιους να εξετάζουν φάση προς φάση τους ύποπτους αγώνες.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία θα συνοδεύεται από τα ήδη εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία της Stats Perform. Έτσι, οι αρμόδιοι θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους κάθε απαραίτητη πληροφορία από τους αγώνες που ερευνούν. Ήδη, μάλιστα, η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει διατεθεί σε αρμόδιες Αρχές ανά τον κόσμο, όπως η ομάδα εργασίας για την ακεραιότητα του αθλητισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και άλλες.

Η Stats Perform, τέλος, δήλωσε ότι οι συνεργάτες της που έχουν ήδη αξιοποιήσει τη νέα υπηρεσία έχουν εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή τους σχετικά με τη λειτουργία της, αλλά και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.