Στην κορυφή της ιταλικής αγοράς ξανά η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

H αγορά online στοιχήματος της Ιταλίας επιστρέφει στην κανονικότητα και τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιουνίου είναι τα πρώτα που δείχνουν μια πιο φυσιολογική εικόνα, μετά το lockdown που προκάλεσε η πανδημία. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας, άλλωστε, λειτούργησαν ξανά κανονικά μέσα στον Ιούνιο και κάλυπταν στο σύνολό τους τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που επέστρεψαν μετά την πανδημία.

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες αυτές, ξεχώρισε η Bet365, η οποία βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην κορυφή της αγοράς, αφού εξασφάλισε τα περισσότερα έσοδα μέσα στον Ιούνιο.

 

Οι επιδόσεις της Bet365 στην ιταλική αγορά

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι, οι 18 κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Ιταλίας κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα περισσότερα έσοδα από τον Φεβρουάριο του 2020. Τα περισσότερα από αυτά τα έσοδα ανήκουν στην Bet365, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει 9,3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στον Ιούνιο.

Όπως είναι φυσικό, τα έσοδα της Bet365 ήταν περισσότερα τον Ιούλιο από ότι τον περασμένο μήνα (Μάιο), αλλά και τον Απρίλιο – τον χειρότερο μήνα για την ιταλική αγορά στοιχήματος, αλλά και την Bet365. Συγκεκριμένα, τα 9,3 εκατομμύρια ευρώ των εσόδων ήταν περισσότερα από τα 6,3 εκατομμύρια ευρώ του Μαΐου και σχεδόν τα διπλάσια από τα 4,6 εκατομμύρια ευρώ του Απριλίου.

Χάρη στα έσοδα αυτά, τέλος, η Bet365 αναδείχθηκε για έναν ακόμη μήνα η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα της Ιταλίας, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει με διαφορά περισσότερα έσοδα από τις ανταγωνίστριές της. Και, όπως φαίνεται, τα έσοδά της επιστρέφουν στους προηγούμενους ρυθμούς, μετά τη δύσκολη οικονομικά παρένθεση της πανδημίας και του lockdown.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη