Προς αποχώρηση από τη ρωσική αγορά η BetClic

Η εταιρία στοιχημάτων BetClic ακολουθεί το παράδειγμα της BetFair και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη ρωσική αγορά. Αναλυτικότερα, συνεργάτες της εταιρείας στη Ρωσία αναφέρουν πως ενημερώθηκαν ότι σύντομα η ιστοσελίδα της BetClic θα σταματήσει να δέχεται νέα μέλη, με την ολοκληρωτική παύση των δραστηριοτήτων να πλησιάζει στον ορίζοντα.

 

Ο λόγος της διαφαινόμενης αποχώρησης εντοπίζεται στις πρόσφατες εξελίξεις στη ρωσική αγορά. Αναλυτικότερα, οι Αρχές της χώρας προχώρησαν σε μπλοκάρισμα των ιστοσελίδων κάποιων εταιρειών, γεγονός που κάνει τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν πως επίκειται αλλαγή στη νομοθεσία και απαγόρευση του online στοιχήματος.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι πριν λίγες ημέρες η Betclic αποχώρησε και από την βέλγικη αγορά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.