Αποχωρεί από τρεις χώρες η Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes δήλωσε πως θα αποχωρήσει από τρεις ευρωπαϊκές αγορές, προκειμένου να επικεντρωθεί σε αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία αναμορφώθηκε νομικά. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας του online στοιχήματος ανακοίνωσαν την αποχώρηση από τις "γκρίζες" αγορές της Νορβηγίας, της Ουγγαρίας και της Ελβετίας.

 

Ο λόγος που κατέληξαν σε αυτή την απόφαση αφορά στο νέο αγγλικό νομικό πλαίσιο, το οποίο απαιτεί από τις στοιχηματικές εταιρίες να δηλώνουν και τα κέρδη που εξασφαλίζουν από χώρες του εξωτερικού, εφόσον αυτά ξεπερνούν το 3% των συνολικών κερδών τους. Με το να δραστηριοποιείται σε αγορές που δεν της παρέχουν νομική κάλυψη, λοιπόν, η Ladbrokes ενδεχομένως θα αντιμετώπιζε προβλήματα, όχι μόνο από τις νορβηγικές, ελβετικές και ουγγρικές Αρχές, αλλά και από αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον προηγούμενο μήνα η Ladbrokes αποχώρησε και από την αγορά του Καναδά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.