Κατά 920% αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa!

Η Ιοwa διατηρεί μια αναπτυσσόμενη αγορά στοιχήματος και κάθε μήνα τα έσοδα που ανακοινώνει είναι κατά κανόνα υψηλότερα από τα αντίστοιχα του προηγούμενου. Αν και τα έσοδα του Φεβρουαρίου του 2021 δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν εκείνα του προηγούμενου μήνα, ο οποίος απέφερε έσοδα ρεκόρ για την αγορά, αυξήθηκαν κατά 920,5%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020!

Η τεράστια αύξηση στα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εξαιρετικές επιδόσεις του online τομέα. Άλλωστε, οι περισσότεροι παίχτες στην Πολιτεία προτίμησαν να στοιχηματίσουν online, αποφεύγοντας έτσι τα επίγεια καζίνο και τις υπόλοιπες νόμιμες εγκαταστάσεις, όπου μπορεί να δημιουργηθεί συνωστισμός.

 

Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Iowa τον Φεβρουάριο

Τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Iowa Racing and Gaming Commission αναφέρουν ότι τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος άγγιξαν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ μέσα στον Φεβρουάριο. Αν και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα έσοδα ρεκόρ του Ιανουαρίου του 2021, τα έσοδα αυτά είναι κατά 920,5% αυξημένα, σε σχέση με τα 755.334 δολάρια που εξασφάλισαν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Iowa τον Φεβρουάριο του 2020. Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2021, τα έσοδα της αγοράς άγγιξαν τα 11,3 εκατομμύρια δολάρια.

Αντίστοιχες ήταν και οι επιδόσεις του τζίρου στην αγορά της Iowa. Ο τζίρος άγγιξε τα 143,6 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 152,4%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 149,5 εκατομμύρια δολάρια του Ιανουαρίου του 2021.

Από τα παραπάνω έσοδα, η συντιπτική πλειοψηφία οφείλεται στο online στοίχημα. Η αγορά online στοιχήματος ευθύνεται για έσοδα 6 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η αγορά επίγειου στοιχήματος για έσοδα 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Και ο τζίρος του online στοιχήματος, όμως, ήταν αρκετά μεγαλύτερος, αφού άγγιξε τα 125,2 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.