Ενισχυμένες αποδόσεις στο Europa League από τη Ladbrokes

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Europa League, τουλάχιστον όσον αφορά στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, και το πρόγραμμά της είναι γεμάτο από άκρως ενδιαφέρουσες διεθνείς αναμετρήσεις. Βέβαια, η καθεμία ξεχωρίζει για τους δικούς της λόγους, αλλά στην εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ξεχωρίζουν συγκεκριμένα τέσσερις, οι οποίες υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία.

 

Η Ladbrokes, άλλωστε, ανακοίνωσε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες. Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει σε σχεδόν καθημερινή βάση και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα σχετικά σημεία και στοιχηματίσουν σε αυτά. Αναλυτικότερα, οι ενισχυμένες αποδόσεις της Ladbrokes αφορούν σε τέσσερις αποψινούς αγώνες του Europa League.

 

Ο πρώτος είναι αυτός της Σπάρτα Πράγας με τη Σουθάμπτον. Σε αυτόν, οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν πως θα νικήσει η Σαουθάμπτον και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 5.00, αντί του προηγούμενου 4.33.

 

Ο δεύτερος είναι αυτός ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φέγενορντ. Και εδώ, όσοι στοιχηματίσουν ότι θα νικήσει η Μάντσεστερ και ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 3.60, αντί του προηγούμενου 3.20.

 

Ο τρίτος αγώνας διεξάγεται ανάμεσα σε Σάλκε και Νις και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε νίκη της Σάλκε και σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες θα δουν την απόδοση του 4.00, αντί του προηγουμένου 3.60.

 

Τέλος, ο τέταρτος αγώνας που επέλεξε για την προσφορά της η Ladbrokes είναι αυτός ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μάινζ. Και σε αυτόν, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη της Μάινζ και στο να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 6.50, αντί του προηγούμενου 6.00.

Όσοι, τέλος, στοιχηματίσουν στα παραπάνω σημεία και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus.

Η χτεσινή ημέρα άνηκε στο Champions League και η Ladbrokes ενίσχυσε της αποδόσεις της και στους τέσσερις αγώνες.

Η Ladbrokes είναι από τις πιο παλιές εταιρίες στοιχημάτων του χώρου μιας και ιδρύθηκε το 1886.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία