Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στη Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet ζει αυτές τις ημέρες στους ρυθμούς των διεθνών φιλικών αγώνων στο ποδόσφαιρο και προσφέρει στα μέλη της δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, σε αγώνες που πρωταγωνιστούν οι καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου. Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν παραλείπουν να ανακοινώνουν και κάποιες προσφορές**, για τα μέλη που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες αυτούς.

 

Και τη σημερινή ημέρα, λοιπόν, η Novibet προσφέρει δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού, όσον αφορά στους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Οι δύο αγώνες που ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα, μάλιστα - αυτοί ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία και σε Ολλανδία και Ισπανία - αποτελούν κομμάτι μιας νέας προσφοράς** της Novibet.

 

Πρόκειται για ένα συνδυαστικό παρολί ενισχυμένων αποδόσεων, το οποίο βρίσκεται έτοιμο στην ιστοσελίδα της Novibet και μπορεί να κατατεθεί με ένα κλικ. Το συγκεκριμένο παρολί αφορά στους αγώνες Ιταλία-Αγγλία και Ολλανδία-Ισπανία και συγκεκριμένα στην αγορά του over 2.5. Xάρη σε αυτό, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα παρολί στους δύο αγώνες, προβλέποντας πως και στις δύο περιπτώσεις θα σημειωθούν τουλάχιστον 3 γκολ, και να εκμεταλλευτούν την αυξημένη απόδοση. Εφόσον, άλλωστε, επιλέξουν το ενισχυμένο παρολί, θα στοιχηματίσουν σε απόδοση 5.00. Πρόκειται για αύξηση επί του συνόλου των αποδόσεων που θα ίσχυαν, αν στοιχημάτιζαν ξεχωριστά.

 

Με λίγα λόγια, όσοι επιλέξουν το παρολί ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet θα εκμεταλλευτούν υψηλότερες αποδόσεις, όχι μόνο από αυτές των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών , αλλά και τις κανονικές αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στους δύο αποψινούς αγώνες.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία