Πολλαπλασιάζει τα κέρδη του πρώτου σκόρερ η Intertops

Με τόσους εξαιρετικούς παίχτες να ετοιμάζονται να αγωνιστούν στα γήπεδα της Γαλλίας για το EURO 2016, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μια από τις αγαπημένες στοιχηματικές αγορές των παιχτών είναι αυτή του πρώτου σκόρερ ενός αγώνα. Η συγκεκριμένη αγορά, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στις στοιχηματικές εταιρίες, κρίνοντας από το πλήθος των προσφορών που την αφορούν.

 

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Intertops. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ οποιουδήποτε αγώνα του EURO και κερδίσουν. Σύμφωνα με την προσφορά, λοιπόν, αν ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, θα εισπράξουν κανονικά τα κέρδη τους. Αν, όμως, σκοράρει και δεύτερο γκολ στον ίδιο αγώνα, τα κέρδη τους θα διπλασιαστούν. Και, αν πετύχει κι άλλα γκολ, ο αριθμός τους θα χρησιμοποιηθεί για να πολλαπλασιάσει τα κέρδη τους (για παράδειγμα, τρία γκολ τριπλασιάζουν τα κέρδη, τέσσερα γκολ τετραπλασιάζουν κ.ο.κ.).

 

Για να δικαιούνται τα πολλαπλάσια κέρδη, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του πρώτου σκόρερ οποιουδήποτε αγώνα του EURO, πριν την προγραμματισμένη έναρξή του, και να κερδίσει. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, ενώ το μέγιστο ποσό που μπορεί να εισπράξει κάθε παίχτης ανά αγώνα είναι τα 500 ευρώ. Για να μεταφερθούν, τέλος, τα κέρδη του στον λογαριασμό του, θα πρέπει πρώτα να στείλει ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναγράφοντας τον ειδικό κωδικό EMTORE.

 

Τα επιπλέον χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, τέλος, δε θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος ή μπόνους, αλλά μετρητών! Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία