Προσφορά στους σκόρερ του EURO από τη BetFred

Η  ιστοσελίδα στοιχήματος BetFred ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες νοκ άουτ του EURO. Σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες προσφορές που επικεντρώνονται στην αγορά του 1Χ2, μάλιστα, η συγκεκριμένη επικεντρώνεται στις αγορές των σκόρερ και συγκεκριμένα σε αυτή του να σκοράρει κάποιος οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά είναι διαθέσιμη σε καθέναν από τους εναπομείναντες αγώνες του EURO και όλοι τους συμμετέχουν στην προσφορά της BetFred. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, όσοι παίχτες επιλέξουν κάποιον ποδοσφαιριστή και στοιχηματίσουν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του επόμενου αγώνα του, θα κερδίσουν τα χρήματα που δικαιούνται, ακόμη κι αν αυτός σκοράρει κατά τη διάρκεια της παράτασης.

 

Αναλυτικότερα, τοποθετώντας ένα στοίχημα στην αγορά του σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή, ένας παίχτης προβλέπει πως ο ποδοσφαιριστής της επιλογής του θα σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμη κι αν ο αγώνας πάει σε παράταση, αν ο ποδοσφαιριστής της επιλογής του δε σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα, τα χρήματά του θα χαθούν. Χάρη στην προσφορά της BetFred, όμως, αν ο ποδοσφαιριστής αυτός σκοράρει στην παράταση, το στοίχημα θα θεωρείται κερδισμένο και θα αποφέρει κέρδη!

 

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής, πριν την έναρξη του αγώνα. Στην περίπτωση που κερδίσουν, μάλιστα, δεν υπάρχει κάποιο ανώτατο ποσό που μπορούν να κερδίσουν, ενώ τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν θα έχουν σε κάθε περίπτωση τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Μπορεί η BetFred να πρωτολειτούργησε το 1967 (ως πρακτορείο) και σήμερα να θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου αλλά δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία