Ενισχυμένες αποδόσεις ποδοσφαίρου από τη Ladbrokes

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς τουλάχιστον τρεις κορυφαίες διοργανώσεις (σε Ευρώπη και Αφρική) διεξάγονται και υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος. Πρόκειται για την ισπανική Primera Division, την ιταλική Serie A, αλλά και το Copa Africa, το οποίο φέρνει αντιμέτωπες τις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Αφρικής.

 

Οι αγώνες που παρουσιάζουν το περισσότερο ενδιαφέρον, μάλιστα, συνοδεύονται και από μία προσφορά στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Ladbrokes. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν τρεις ενισχυμένες αποδόσεις και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά. Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: Μάλαγα – Ρεάλ Σοσιεδάδ, Τορίνο – Μίλαν και Ακτή Ελεφαντοστού – Τόγκο. Κάθε ενισχυμένη απόδοση στους παραπάνω αγώνες βρίσκεται σε επιλεγμένο σημείο.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μάλαγα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μάλαγα και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση ενισχύθηκε στο 5.50 από το 4.50. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Τορίνο με τη Μίλαν θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Τορίνο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η εν λόγω απόδοση ενισχύθηκε από το 4.33 στο 5.00. Τέλος, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με το Τόγκο θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση ενισχύθηκε στο 4.50 από το προηγούμενο 4.00.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, θα είναι διαθέσιμες έως την έναρξη κάθε αγώνα και αποκλειστικά στα επιλεγμένα σημεία. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που προσφέρει η Ladbrokes διότι δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία