Ενισχύει τις αποδόσεις στο Βραζιλία-Μεξικό η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ένας ακόμη κορυφαίος αγώνας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ, όσο οι καλύτερες ομάδες του κόσμου διεκδικούν τα εισιτήρια για τους προημιτελικούς. Πρόκειται για την αναμέντρηση της Βραζιλίας με το Μεξικό, η οποία προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, με κάποιες, όπως είναι φυσικό, να ξεχωρίζουν περισσότερο από κάποιες άλλες. Μια τέτοια ευκαιρία έχουν τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, η οποία αποφάσισε να ενισχύσει τρεις από τις αποδόσεις του αγώνα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2 του Βραζιλία-Μεξικό, οι οποίες έχουν ενισχυθεί μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Η Novibet διατηρεί μηδενική γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα να υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Βραζιλία-Μεξικό με 0% γκανιότα* στη Novibet

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η γκανιότα*, άλλωστε, είναι εκείνη η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να αποκομίσουν κέρδος οι εταιρίες στοιχημάτων. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη

Η Novibet ανακοίνωσε νωρίς την προσφορά** της και οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ ενισχύθηκαν, με αποτέλεσμα να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.51 για νίκη της Βραζιλίας, 4.50 για ισοπαλία και 8.50 για νίκη του Μεξικό. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κε΄ρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Βραζιλία-Μεξικό.

Να μην ξεχνάμε και τα ειδικά καθημερινά ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωνει η Novibet για τους αγώνες του Μουντιάλ καλύπτοντας έτσι όλες τις επιθυμίες των μελών της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία