Κρουζέιρο – Ατλ. Παραναένσε με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το EURO, η πιο ενδιαφέρουσα διοργάνωση ποδοσφαίρου του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος δεν έχουν ευκαιρίες στοιχηματισμού στο αγαπημένο τους άθλημα. Παράλληλα, δε σημαίνει ούτε πως τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων  Stoiximan θα χάσουν την ευκαιρία να στοιχηματίζουν με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι.

 

Μπορεί, λοιπόν, οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης να ξεκινούν τις διακοπές τους, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο συνεχίζουν να διεξάγονται εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Brasilero Serie A, στο πλαίσιο της οποία διεξάγεται απόψε στις 02:00 ο αγώνας ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Ατλέτικο Παραναένσε. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και την ευκαιρία στα μέλη του Stoiximan να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως ο Stoiximan, μειώνοντας κάθε απόδοση. Αφού οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, λοιπόν, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στον αποψινό αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 1.82 για νίκη της Κρουζέιρο, 3.75 για ισοπαλία και 5.35 για νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει οπωσδήποτε να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Παράλληλα, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η προσφορά δεν ισχύει στο live στοίχημα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία