Κορυφαίες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Ατρόμητου από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι ελληνικές ομάδες μονοπωλούν και σήμερα το ενδιαφέρον των Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος, καθώς διεκδικούν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League. Ειδικά στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, ο αγώνας που παρουσιάζει το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ντιναμό Μπρεστ, ο οποίος προσφέρεται και με κορυφαίες αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ντιναμό Μπρεστ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά** αυτή, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

0% γκανιότα* στα σημεία του 1Χ2

Την προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** θα στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ντιναμό Μπρεστ, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Εφόσον η γκανιότα* στα επιλεγμένα σημεία εξαλείφθηκε, δεν υπήρχε λόγος για τη Novibet να μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις. Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Europa League: 1.72 για νίκη του Ατρόμητου, 4.15 για ισοπαλία και 5.60 για νίκη της Ντιναμό Μπρεστ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού (αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα*) και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.
 

Και τον πρώτο αγώνα ανέμεσα στην Ντιναμό Μπρεστ και τον Ατρόμητο η Novibet τον είχε ανακοινώσει με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία