Νάπολι-Ρόμα: Αυξημένα κέρδη και επιστροφή χρημάτων στη Sportingbet

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα αγώνα της ιταλικής Serie A, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρόμα. Παράλληλα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet που θα στοιχηματίσουν στον εν λόγω αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές, οι οποίες είτε θα αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε θα επιστρέψουν τα χρήματα που έχασαν από μια λανθασμένη πρόβλεψη.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τον αυριανό αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Ρόμα. Η πρώτη αφορά σε ένα μπόνους 5%, το οποίο θα εισπράξει κάθε παίχτης που θα συμπεριλάβει τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του αγώνα στο δελτίο του και κερδίσει. Στην προσφορά αυτή συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που λήγουν πριν την έναρξη του αγώνα (κοινώς δε συμμετέχει το live στοίχημα) και οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν ακόμη και παρολί, αυξάνοντας τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι απαραίτητο όλοι οι αγώνες του παρολί να διευθετούνται αύριο, Σάββατο 1η Νοεμβρίου.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και 100 ευρώ, σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά είναι εκείνες τους ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές αποτέλεσμα και πρώτος σκόρερ) και των ειδικών στοιχημάτων. Προκειμένου, όμως, οι παίχτες να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Sportingbet: να σημειωθούν περισσότερα από πέντε γκολ στο Νάπολι-Ρόμα.

 

Όποια προσφορά κι αν επιλέξουν οι παίχτες, τέλος, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και τις απαιτήσεις τζιραρίσματος. Είτε εισπράξουν το στοιχηματικό μπόνους 5% είτε τα χρήματα που έχασαν στο στοίχημά τους, δε θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, παρά μόνο αφού τζιράρουν την αξία τους x5 φορές σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπραγκ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία