Τρεις ευκαιρίες για υψηλές αποδόσεις στο Σαμπντόρια- Νάπολι

Η τρέχουσα αγωνιστική της ιταλικής Serie A ολοκληρώνεται απόψε με το ντέρμπι ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Νάπολι και οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη από τις σωστές τους προβλέψεις. Όσοι, μάλιστα, αγνοήσουν την τεράστια ποικιλία αγορών που προσφέρεται στο συγκεκριμένο αγώνα από τη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του online στοιχήματος και επιλέξουν την "παραδοσιακή" του 1Χ2 έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αν στοιχηματίσουν σε μια από τις τρεις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που ανακοίνωσαν υψηλότερες αποδόσεις, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Πρόκειται για τις Stoiximan, Championsbet και Mybet, οι οποίες θα διατηρήσουν μηδενική ή μειωμένη γκανιότα στο Σαμπντόρια-Νάπολι, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι αυξημένες. Και οι τρεις προσφορές, βέβαια, αφορούν στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες να καλούνται να προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Ο Stoiximan και η Championsbet ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα από τον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα να ανακοινώνουν και τις υψηλότερες αποδόσεις. Οι αντίστοιχες αποδόσεις της Mybet, από την άλλη, βρίσκονται λίγο χαμηλότερα, αλλά και πάλι είναι υψηλότερες από αυτές του ανταγωνισμού, εξαιτίας του γεγονότος ότι η γκανιότα που διατηρεί είναι μειωμένη - αν και όχι στο 0%.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, σε κάθε περίπτωση οι παίχτες του online στοιχήματος είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις υψηλότερες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι τρεις ιστοσελίδες. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που ανακοινώνονται σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, αυτή της μειωμένης ή μηδενικής γκανιότας δε ζητά τίποτε παραπάνω. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει κατώτατο ποσό στοιχηματισμού ή απαιτήσεις τζιραρίσματος για τα κέρδη. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα θέλουν και, εφόσον προβλέψουν σωστά, να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών τους.

 

Το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στη Σαμπντόρια και τη Νάπολι, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις - και αυτό θα συμβεί, χωρίς να δυσχεραίνεται το έργο τους, με όρους και απαιτήσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία