Δύο αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην Primera Division με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε κάνει καλό ποδαρικό στα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan, καθώς ήδη από σήμερα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε δύο αγώνες που οι υπεύθυνοι επέλεξαν για να εφαρμόσουν την προσφορά της 0% γκανιότας. Πρόκειται για τον αποψινό αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, και αυτόν της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Μάλαγα και Λας Πάλμας, οι οποίοι διατίθενται σήμερα με 0% γκανιότα.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πως όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, αλλά όχι και αυξημένο ρίσκο. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί κατά κανόνα ο Stoiximan σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις τους. Με τη γκανιότα στο 0%, λοιπόν, η προμήθεια είναι μηδενική και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

 

Παραμένουν έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Για του λόγου το αληθές, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε σήμερα ο Stoiximan για τον αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 1,70 για νίκη του ΑΠΟΕΛ, 3.85 για ισοπαλία και 6.50 για νίκη της ΑΕΛ. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Primera Division, οι αποδόσεις στην ίδια αγορά έχουν ως εξής: 2.06 για νίκη της Μάλαγα, 3.52 για ισοπαλία και 4.27 για νίκη της Λας Πάλμας.

 

Πρόκειται για αποδόσεις που ξεχωρίζουν εύκολα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Μια σύγκριση, άλλωστε, θα φανερώσει ότι κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Η βασική πρόκληση που εμφανίζει η προσφορά, βέβαια, είναι να προβλέψουν σωστά οι παίχτες το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα – μόνον έτσι, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη των δύο αγώνων, απόψε στις 19:00 και 21:45 αντίστοιχα. 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία