Νάπολι-Ίντερ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σηκώνουν σιγά-σιγά την αυλαία τους, εν όψει του Σαββατοκύριακου, και κάποιοι από τους αγώνες τους έχουν ήδη προγραμματιστεί για σήμερα, δίνοντας στους φιλάθλους μια πρόγευση και στους παίχτες του στοιχήματος μερικές ακόμη ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κέρδη, πριν τον… πυρετό του Σαββατοκύριακου. Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζει αυτός ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο της Serie A και συμμετέχει στην προσφορά της Championsbet.

 

Η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων, βέβαια, δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Νάπολι-Ίντερ, χάρη στο γεγονός ότι έχει αυξήσει ελαφρώς τις αποδόσεις του 1Χ2. Αναλυτικότερα, οι εν λόγω αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ, χάρη στο γεγονός ότι η προμήθεια που ευθύνεται για την πτώση της αξίας τους απουσιάζει.

 

Έτσι, όσοι συγκρίνουν τις αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα η Championsbet με αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων (ειδικά όσες διατηρούν κανονικα γκανιότα) θα δουν τη διαφορά. Οι αποδόσεις στην Championsbet, άλλωστε, έχουν αυξηθεί και έχουν ως εξής: 1.91 για νίκη της Νάπολι, 3.90 για ισοπαλία και 4.49 για νίκη της Ίντερ.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο Νάπολι-Ίντερ μέσω της Championsbet θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον εκμεταλλευτούν την προσφορά. Για να κατορθώσουν κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλλον τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Championsbet.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία