Νορβηγία-Σερβία με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet καλύπτει σήμερα όλους τους προκριματικούς αγώνες του EURO, αλλά τα μέλη της μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά σε έναν από αυτούς και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 τον αγώνα ανάμεσα σε Νορβηγία και Σερβία, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις του αγώνα να έχουν αυξηθεί.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στο 1Χ2 του Νορβηγία-Σερβία, χάρη στο γεγονός ότι διατηρεί μηδενική γκανιότα. Με άλλα λόγια, οι τρεις αποδόσεις του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί όπως οι υπόλοιπες και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στο Νορβηγία-Σερβία και να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις του 1Χ2 θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, αφού η προσφορά θα πάψει να ισχύει μετά τη σέντρα. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Από εκεί και πέρα, τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα συμμετάσχουν στην προσφορά και θα συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και όσα στοιχήματα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις του 1Χ2 που έχει ανακοινώσει η Goalbet στον σημερινό προκριματικό αγώνα του EURO έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.51 για νίκη της Νορβηγίας, 3.37 για ισοπαλία και 3.27 για νίκη της Σερβίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι πιο πολλές από τις στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και που μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία