Νταρουσάφακα-Φενερμπαχτσέ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη επανέρχονται σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κρύβεται στο μπάσκετ και σε έναν τουρκικό εμφύλιο, στο πλαίσιο της Euroleague. Ο εν λόγω αγώνας φέρνει αντιμέτωπη τη Νταρουσάφακα με τη Φενερμπαχτσέ και μεγάλο μέρος της στοιχηματικής του αξίας κρύβεται στην προσφορά** που έχει ανακοινώσει η Novibet.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα* στο μπάσκετ, στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Φενερμπαχτσέ. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες από τις αποδόσεις που θα έπρεπε να έχουν μειωθεί δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Άλλωστε, η γκανιότα* διατηρεί μια μικρή προμήθεια από κάθε απόδοση, αλλά, εφόσον βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στον αποψινό αγώνα της Euroleague και αφορά στην αγορά του νικητή. Όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και επιλέξουν ένα από τα κατάλληλα σημεία θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.00 για νίκη της Νταρουσάφακα και 1.49 για νίκη της Φενερμπαχτσέ. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, καθώς είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, τέλος, θα είναι σε θέση να το κάνουν, έως την έναρξη του αγώνα, στις 19:00. Οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως τότε και αποκλειστικά στην αγορά του νικητή. Οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά, μάλιστα, όχι μόνο θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, αλλά ολόκληρο το ποσό που θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή και δε θα απαιτεί κάποιο τζιράρισμα της αξίας του.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία