Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H Δευτέρα σπάνια αποτελεί την αγαπημένη ημέρα των παιχτών του στοιχήματος, ειδικά αν προτιμούν τους αγώνες του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, όπως συμβαίνει σήμερα, οι περισσότεροι αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης έχουν ολοκληρωθεί, ενώ απομένουν αρκετές ώρες, έως ότου ξεκινήσουν οι αγώνες του Champions League.

 

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι όποιος αναζητήσει ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο σήμερα δε θα βρει τίποτα. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η διπλή σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, ο οποίος προσφέρει δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα. Πρόκειται για τον αγώνα της Super League ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο και αυτόν της Β’ κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Γκρόιτερ, στους οποίους έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, εξαιτίας της προμήθειας (γνωστής ως γκανιότα) που διατηρεί. Κυμαίνονται, λοιπόν, σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Super League έχουν ως εξής: 2.35 για νίκη της Ξάνθης, 3.10 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη του Ατρόμητου. Αντίστοιχα, στον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, οι αποδόσεις είναι οι εξής: 1.83 για νίκη της Στουτγάρδης, 4.05 για ισοπαλία και 4.75 για νίκη της Γκρόιτερ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα και κατορθώνουν να ξεχωρίσουν, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τέλος, την προσφορά της μηδενικής γκιανιότας μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι Έλληνες στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία