Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Χωρίς αμφισβήτηση, ο σημαντικότερος αγώνας που διεξάγεται σήμερα είναι αυτός του Champions League, ο οποίος διεξάγεται ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης και κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού για τους παίχτες του στοιχήματος οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε προβλέψεις μέσα από τις εταιρίες στοιχημάτων. Κάποιες από τις προβλέψεις που θα έχουν στη διάθεσή τους, μάλιστα, προσφέρουν περισσότερη αξία, μία από αυτές είναι και η προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Goalbet.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, τα οποία μπορούν να είναι μονά ή παρολί.

Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα πρέπει απαραίτητα να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2

Οι αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.75 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 4.51 για ισοπαλία και 4.83 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται να μοιράσουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Να θυμίσουμε πως Goalbet είχε προσφέρει με 0% γκανιότα και τον πρώτο αγώνα Ρεάλ Μαδρίτη-Μάντσεστερ Σίτι που είχε διεξαχθή τέλη Φεβρουαρίου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία