Λας Πάλμας – Βαλένθια με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Λας Πάλμας υποδέχεται απόιψε στις 22:00 τη Βαλένθια, σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του ισπανικού Κυπέλλου, του Copa del Rey. Ο εν λόγω αγώνας παρουσιάζει όχι μόνο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς οι αποδόσεις που συνοδεύουν τις προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα είναι σχετικά υψηλές, χάρη στο γεγονός ότι κανένα αποτέλεσμα δεν κρίνεται σίγουρο.

 

Οι ίδιες αποδόσεις, μάλιστα, αυξάνονται ακόμη περισσότερο στην εταιρία στοιχημάτων Championsbet, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Πρόκειται για την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία αυξάνει ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα (άρα μηδενική προμήθεια) από τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Λας Πάλμας με τη Βαλένθια. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία μείωσης των αποδόσεων (προκειμένου να εξασφαλιστεί η προμήθεια) δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και πως οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στον αποψινό αγώνα του Copa del Rey, είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Τέλος, προκειμένου να λάβουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η σωστή αυτή πρόβλεψη είναι που θα τους αποφέρει τα αυξημένα κέρδη. Αυτά, άλλωστε, θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, οι οποίες έχουν ως εξής: 3.04 για νίκη της Λας Πάλμας, 3.40 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Βαλένθια. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα των αντίστοιχων που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

Πριν τρεις ημέρες η Λας Πάλμας φιλοξενήθηκε από την Λεβάντε γαι το ισπανικό πρωτάθλημα και η Championsbet επέλεξε να τον ανακοινώσει με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία