Λίβερπουλ-Άρσεναλ με 0% γκανιότα απόψε στην Championsbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet έχουν απόψε την ευκαιρία να ζήσουν μεγάλες συγκινήσεις και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη με τα στοιχήματά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να στοιχηματίσουν στο αποψινό ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, το οποίο υπόσχεται ανατροπές, συγκινήσεις και αυξημένα κέρδη.

 

Τα τελευταία θα έρθουν, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Championsbet για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία και την υπόσχεση για εξίσου αυξημένα κέρδη. Εφόσον η γκανιότα (η προμήθεια του bookmaker) βρίσκεται στο 0%, άλλωστε, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι ήδη υψηλές αποδόσεις (λόγω του προβλεπόμενου αμφίρροπου τελικού αποτελέσματος) που ανακοινώθηκαν στην αγορά του 1Χ2 στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο. Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της Premier League: 2.88 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.45 για ισοπαλία και 2.73 για νίκη της Άρσεναλ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις περισσότερες από αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός – και, φυσικά, υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά της ιστοσελίδας, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ. Βέβαια, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του ντέρμπι. Όπως είναι φυσικό, τέλος, θα πρέπει να περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.


Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προσφέρουν άλλα ανταλλάγματα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Άλλωστε, απαιτήσεις που αφορούν σε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, τζιράρισμα των κερδών και άλλα τέτοιου είδους ανταλλάγματα απουσιάζουν από την προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,κίνο,εικονικά αθλήματα και άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία