Ντνιεπρ-Νάπολι και Φιορεντίνα-Σεβίλλη με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan δίνει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε σημεία με αυξημένες αποδόσεις στους αγώνες ανάμεσα σε Ντνιεπρ και Νάπολι και ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Σεβίλλη. Οι τέσσερις ομάδες αγωνίζονται στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Europa League, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν με τη σειρά τους να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα των δύο αγώνων.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στους αποψινούς ημιτελικούς του Europa League, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 να είναι αυξημένες. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια εκείνη που διατηρούν οι bookmakers και μειώνει ελαφρά τις αποδόσεις. Η απουσία της, λοιπόν, δε θα μπορούσε παρά να έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες αποδόσεις και, όπως είναι φυσικό, αυξημένα κέρδη.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν είτε στο Ντνιεπρ-Νάπολι είτε στο Φιορεντίνα-Σεβίλλη και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα ενός ή και των δύο αγώνων θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τους δύο αγώνες: στον πρώτο, η νίκη της Ντνιεπρ συνοδεύεται από 4.56, η ισοπαλία από 3.60 και η νίκη της Νάπολι από 1.97 και στον δεύτερο, η νίκη της Φιορεντίνα από απόδοση 2.16, η ισοπαλία από 3.80 και η νίκη της Σεβίλλης από 3.65. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με αυτές που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών.

 

Παράλληλα, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan θα αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων, όχι μόνο χάρη στο γεγονός ότι θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αλλά και χάρη στο ότι η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται από σύνθετους όρους και προϋποθέσεις που ενδεχομένως αλλάζουν τις συνήθειες τους. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ή να καλύψουν κάποια άλλη απαίτηση. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν σε έναν ή και στους δύο αγώνες, πριν αυτοί ξεκινήσουν, στην αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία