Αυξημένες αποδόσεις στο Έβερτον – Γουέστ Χαμ στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες της αγγλικής Premier League συνεχίζονται και σήμερα και παράλληλα συνεχίζονται και οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων όπου με τις οποίες μπορούν να βρουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μία από τις ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Novibet, μάλιστα, τους επιτρέπει να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ με 0% γκανιότα*. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια του bookmaker απουσιάζει και πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Και αυτό με τη σειρά του μεταφράζεται σε περισσότερα κέρδη για κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τις υψηλότερες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί (και μόνο εκεί), οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 2.43 για νίκη της Έβερτον, 3.41 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Γουέστ Χαμ. Οι παραπάνω αποδόσεις είναι αυξημένες, χάρη στην προσφορά** και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και τα αυξημένα κέρδη

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Και χτες η Novibet επέλεξε αγώνα της Premier League για να ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Λέστερ-Τότεναμ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία