Λούντβιχσμπουργκ-ΑΕΚ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ και στις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς, εκτός από τους αγώνες της Euroleague, οι οποίοι παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον, διεξάγονται και αυτοί του Champions League της FIBA. Στο πλαίσιο της δεύτερης διοργάνωσης, μάλιστα, διεξάγεται και ο αγώνα ανάμεσα σε Λούντβιχσμπουργκ και ΑΕΚ, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet.

 

Η Novibet, άλλωστε, συμπεριέλαβε τον συγκεκριμένο αγώνα στο πρόγραμμα της καθημερινής προσφοράς** της – της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Λούντβιχσμπουργκ-ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν το νικητή της αναμέτρησης και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά** λειτουργεί ως εξής: η Novibet μηδένισε την γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει μείωση και τα κέρδη που υπόσχονται οι αποδόσεις των δύο σημείων να είναι αυξημένα. Τα κέρδη αυτά θα δικαιούνται, βέβαια, όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet, λοιπόν, στον αποψινό αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 2.10 για νίκη της Λούντβιχσμπουργκ και 1.90 για νίκη της ΑΕΚ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, σε σχέση με άλλες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Όσοι, τέλος, θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:30) και να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Αν τα καταφέρουν, τα αυξημένα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών. Πρόκειται για ένα ακόμη από τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης προσφοράς**, την οποία προτιμούν πολλοί παίχτες του στοιχήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία