Κορυφαίες αποδόσεις στην Bundesliga από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, η γερμανική Bundesliga, επανέρχεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από αγώνες που παρουσιάζουν έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, μάλιστα, ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λεβερκούζεν, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα με αυξημένα κέρδη, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, αντίθετα με τις αποδόσεις και τα πιθανά κέρδη, που έχουν αυξηθεί, το ρίσκο παραμένει σε κανονικά επίπεδα.

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων που ανακοινώνονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λεβερκούζεν. Για να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα, χωρίς να συνοδεύονται από προϋποθέσεις και περιορισμούς.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον σημερινό αγώνα

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά. Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, οι τιμές που θα συναντήσουν οι παίχτες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.99 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 3.93 για ισοπαλία και 2.41 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία