Μειωμένο ρίσκο στον τελικό του Europa League από την Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet καλύπτει, όπως είναι φυσικό, τον αποψινό τελικό του Europa League στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της, υποσχόμενη να μη μειώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, αν τελικά χάσουν.

 

Δεν υπάρχουν χαμένα χρήματα στον τελικό!
Η σημερινή προσφορά της Goalbet αναφέρεται λεπτομερώς στα μηνύματα που έχουν ήδη λάβει όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα. Τα μηνύματα αυτά αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι δε θα κρατήσουν τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον τελικό ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, θα τα επιστρέψουν στους λογαριασμούς όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά και έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν σε αυτή (απαντώντας στο σχετικό μήνυμα) και να τοποθετήσουν ένα πολλαπλό στοίχημα και να συμπεριλάβουν και ένα από τα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και το σημείο του τελικού που θα επιλέξουν οι παίχτες θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, για να δικαιούνται την επιστροφή, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν λάθος και να χάσουν αρχικά τα χρήματά τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους το 100% των χαμένων τους χρημάτων.

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη σημαντική προϋπόθεση που αφορά στις εξελίξεις στον αγώνα.

 

Μία ακόμη προϋπόθεση

Για να προχωρήσει σε ενεργοποίηση της προσφοράς, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ ή τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρουν το πρώτο γκολ του τελικού. Αν κάτι τέτοιο δεν επαληθευθεί, η προσφορά της Goalbet δε θα ενεργοποιηθεί.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και πάντα καλύπτει στοιχηματικά όλους τους μεγάλους τελικούς όπως προσέφερε στα μέλη της 0% γκανιότα στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Γιουβέντους-Λάτσιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία