Στοιχηματική εταιρεία Bet365: Ενισχυμένη αξία παρολί στο μπάσκετ

H έλλειψη σημαντικών αγώνων στο ποδόσφαιρο και το τεράστιο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες των επόμενων δύο ημερών στη Euroleague αναμένεται να στρέψει σήμερα πολλούς παίχτες του στοιχήματος στο μπάσκετ. Άλλωστε, οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης συνεχίζουν να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα πολλές από τις αναμετρήσεις να αναμένονται σκληρές και θεαματικές.

Επιπλέον, οι επιλογές των παιχτών που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365 είναι αρκετές, καθώς διεξάγονται συνολικά οχτώ αγώνες στη Euroleague τις επόμενες δύο ημέρες. Ειδικά, μάλιστα, όσοι συνδυάσουν τα στοιχήματά τους σε παρολί θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Ανταμοιβή στα κέρδη των παρολί

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται να αυξήσει την στοιχηματική αξία των παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο μπάσκετ, προσθέτοντας ένα πριμ στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν. Το εν λόγω πριμ μπορεί να αγγίξει έως και το 30% για όσους στοιχηματίσουν σε όλους τους αγώνες της Euroleague τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ αν συμπεριλάβουν ακόμη περισσότερους αγώνες από άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (αλλά αποκλειστικά στο μπάσκετ) θα μπορέσουν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη έως και κατά 50%!

Οι επιλογές τους, άλλωστε, είναι αρκετές και συμπεριλαμβάνουν ντέρμπι της Euroleague, μα και αγώνες με ξεκάθαρα φαβορί. Και, χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Βέβαια, όπως και σε κάθε προσφορά, ισχύουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις.

 

Οι όροι της προσφοράς

Για να δικαιούνται να προσθέσουν το πριμ στα κέρδη των παρολί στο μπάσκετ, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν νικητήρια παρολί στο μπάσκετ. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να αποτελούνται από δύο τουλάχιστον σημεία.

Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν συγκεκριμένες αγορές. Αυτές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι το χάντικαπ αγώνα διπλής επιλογής και το συνολικά αγώνα διπλής επιλογής.

 

Το ύψος του πριμ της Bet365

To ύψος του πριμ, εφόσον προβλέψουν 100% σωστά στα παρολί τους, θα εξαρτάται από τον αριθμό των σημείων που περιέχουν. Για παράδειγμα, ένα παρολί δύο σημείων θα τους αποφέρει πριμ 5%, ένα παρολί πέντε σημείων πριμ 15%, ένα 10 σημείων πριμ 40% και ένα 12 και άνω σημείων πριμ 50%. Στις τελευταίες περιπτώσεις, όμως, θα πρέπει οι παίχτες να συμπεριλάβουν στα παρολί τους και αγώνες άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τέλος,το πριμ αυτό που προσφέρει η Bet365 στην Euroleague μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία