Ισπανία-Ολλανδία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται και η Ισπανία αντιμετωπίζει απόψε την Ολλανδία σε έναν αγώνα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών παιχτών του στοιχήματος. Αν και η Ισπανία θεωρείται φαβορί απο τους bookmakers, οι Ολλανδοί αναμένεται να δυσκολέψουν την πορεία της προς τη νίκη. Κάτι τέτοιο δε μπορεί παρά να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες του στοιχήματος.

 

Οι ίδιοι παίχτες, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan για τον αποψινό αγώνα. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ισπανία-Ολλανδία, πριν την έναρξη του αγώνα, θα δουν αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των άλλων στοιχηματικών εταιριών. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή τους μείωση, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσής τους. Χωρίς τη γκανιότα, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan θα δουν τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2: 1.70 για νίκη της Ισπανίας, 4.25 για ισοπαλία και 5.60 για νίκη της Ισπανίας.

 

Η εκμετάλλευση της συγκεκριμένης προσφοράς σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και δεύτερον, ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Ένα τρίτο πλεονέκτημα, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη προσφορά δε ζητά ιδιαίτερα ανταλλάγματα. Για παράδειγμα, δεν είναι απαραίτητος ο στοιχηματισμός κάποιου ελάχιστου ποσού – οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα επιθυμούν. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν, ώστε να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Η μόνη προϋπόθεση για να λάβει κανείς τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στοιχηματίζοντας σε αυτόν πριν ξεκινήσει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία