0% γκανιότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τον Stoiximan για σήμερα

Όσο πλησιάζουμε στο Σαββατοκύριακο, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού αυξάνονται σημαντικά και η σημερινή ημέρα προσφέρει πολλές τέτοιες σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, ειδικά στα δημοφιλή αθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Διοργανώσεις όπως η Bundesliga και η Euroleague, άλλωστε, είτε ξεκινούν είτε συνεχίζονται σήμερα, υποσχόμενες αγωνιστική δράση και συγκινήσεις.

 

Κερασάκι στην… τούρτα της σημερινής αγωνιστικής ημέρας, βέβαια, αποτελεί η προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος προσφέρει δύο αγώνες (έναν στο ποδόσφαιρο και έναν στο μπάσκετ) με 0% γκανιότα. Ο πρώτος από αυτούς είναι ο αγώνας της Bundesliga ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ και ο δεύτερος αυτός της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενερμπαχτσέ.

 

Και στους δύο αγώνες, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στις επιλεγμένες αγορές δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Υπόσχονται, με αυτόν τον τρόπο, περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Bundesliga, ο οποίος ξεκινά στις 21:30, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 4.15 για νίκη της Χόφενχαϊμ, 4.25 για ισοπαλία και 1.90 για νίκη της Ντόρτμουντ. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Euroleague, ο οποίος ξεκινά στις 21:45, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή και έχουν ως εξής: 1.70 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.41 για νίκη της Φενερμπαχτσέ.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στις παραπάνω περιπτώσεις, τέλος, έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς – εξάλλου, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες. Και όσοι παίχτες επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα πρέπει να στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία