Ερυθρός Αστέρας – Σάλτσμπουργκ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ερυθρός Αστέρας και Σάλτσμπουργκ έρχονται σήμερα αντιμέτωπες, με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα από τα εισιτήρια για τη φάση των ομίλων του Champions League, και ο αγώνας τους προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet πολλές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών σε διαφορετικές αγορές. Μία από τις διαθέσιμες αγορές, όμως, καταφέρνει να ξεχωρίσει, χάρη στο γεγονός ότι συμμετέχει στην σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League και ευθύνεται για τις κορυφαίες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet. Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Σάλτσμπουργκ έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις φέρνουν αυξημένα κέρδη

Χάρη στην προσφορά** της, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τρεις κορυφαίες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Και οι παίχτες που θέλουν να τις εκμεταλλευτούν δεν έχουν παρά τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος τοποθετήσει το κατάλληλο στοίχημα και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, θα εξασφαλίσει περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο του. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Οι τρεις αποδόσεις που ξεχωρίζουν

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι τρεις αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.80 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα, 3.39 για ισοπαλία και 2.26 για νίκη της Σάλτσμπουργκ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Σάλτσμπουργκ μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος και να επωφεληθούν την προσφορά** της 0% γκανιότας*, μιας και η Novibet που την ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία