Ράγιο Μαχανταχόντα – Σπόρτινγκ Χιχόν με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες του ισπανικού Copa del Rey συνεχίζονται και σήμερα και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν και σήμερα όπως και χτες (για τον αγώνα Λούγκο-Αλκορκόν) την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, αλλά και από όσα θα διεκδικήσουν όσοι παίχτες στοιχηματίζουν σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Copa del Rey και έχει ήδη αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Ράγιο Μαχανταχόντα και Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι αποδόσεις που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα είναι αυξημένες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα κέρδη για τις σωστές προβλέψεις του τελικού αποτελέσματος

Η διαδικασία συμμετοχής στην σημερινή προσφορά** της Novibet είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Κάθε τέτοιο στοίχημα θα εκμεταλλευτεί τις αυξημένες αποδόσεις του αγώνα ανάμεσα σε Ράγιο Μαχανταχόντα και Σπόρτινγκ Χιχόν και, εφόσον διευθετηθεί ως κερδισμένο, θα αποφέρει αυξημένα κέρδη.

Ο βασικός παράγοντας της προσφοράς**, βέβαια, είναι οι αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: 3.20 για νίκη της Ράγιο Μαχανταχόντα, 3.25 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν. Σε σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία