Λεβερκούζεν-Μπάγερν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να απολαύσουν έναν κορυφαίο αγώνα, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου DFB. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν, ο οποίος θα τραβήξει, όπως είναι φυσικό, και τα βλέμματα των παιχτών του στοιχήματος. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στη Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία με ενισχυμένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

O συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, συμμετέχει στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν. Χάρη στην προσφορά, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Οι αποδόσεις που έχει επιλέξει η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Goalbet έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια εκείνη που εξασφαλίζει κέρδος στον bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις τιμές σε κάθε σημείο. Αφού απουσιάζει η γκανιότα, όμως, οι τιμές δεν έχουν μειωθεί και οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις.

Οι αυξημένες αποδόσεις, όμως, είναι διαθέσιμες μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν και θα μπορούν να τις εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Goalbet

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου DFB: 5.57 για νίκη της Λεβερκούζεν, 4.24 για ισοπαλία και 1.71 για νίκη της Μπάγερν. Και οι τρεις αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Λεβερκούζεν-Μπάγερν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία