Χόφενχαϊμ-Κολωνία με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga συνεχίζεται και σήμερα και οι στοιχηματικές εταιρίες δε χάνουν την ευκαιρία να ανακοινώνουν προσφορές στους αγώνες της ημέρας. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Goalbet ανακοίνωσαν πως προσφέρουν με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 τον αγώνα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Κολωνία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

Η αύξηση των αποδόσεων σημαίνει ότι οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά είναι εξαιρετικά απλή και οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Κολωνία. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς.

Τα κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό, χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet για τον σημερινό αγώνα της Bundesliga έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.56 για νίκη της Χόφενχαϊμ, 3.88 για ισοπαλία και 2.83 για νίκη της Κολωνίας. Σε σύγκριση με αντίστοιχες αποδόσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία