Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Αύξηση αποδόσεων στη δανική Superligaen

Σχεδόν κάθε ημέρα, ένας αγώνας ποδοσφαίρου καταφέρνει να ξεχωρίσει στην εταιρία στοιχήματος Goalbet, όχι μόνο λόγω της αγωνιστικής του αξίας, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι διατίθεται με αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται σε έναν συνήθη ύποπτο: την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία εξαλείφει την προμήθεια στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί.

Αυτή η προσφορά δίνει στα μέλη της Goalbet να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν λιγότερο ή περισσότερο αυξημένα κέρδη – σε κάθε περίπτωση, περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, τοποθετώντας την πρόβλεψή τους στα συγκεκριμένα σημεία.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της δανικής Superligaen ανάμεσα σε Άαλμποργκ και Μίντιλαντ, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Αυξημένες αποδόσεις για αυξημένα κέρδη

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άαλμποργκ και Μίντιλαντ. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τους όρους της προσφοράς θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, εκμεταλλευόμενοι τις αυξημένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στα επιλεγμένα σημεία έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.15 για νίκη της Άαλμποργκ, 3.74 για ισοπαλία και 2.02 για νίκη της Μίντιλαντ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αυτές της Goalbet υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αυτό που έχουν να κάνουν, τέλος, όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών) στον σημερινό αγώνα της δανικής Superligaen είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία