Αυξημένα κέρδη υπόσχονται δύο αγώνες ποδοσφαίρου στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet έχουν σήμερα άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, απλά στοιχηματίζοντας στα σωστά σημεία κάθε αναμέτρησης. Εκτός αυτού, όμως, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε δύο επιλεγμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος, χάρη στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet.

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία δύο σημερινών αγώνων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ και τον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αλαβές. Και στις δύο περιπτώσεις, τα μόνα στοιχήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά είναι αυτά που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2.

 

Υπόσχεση για αυξημένα κέρδη στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε αυτά να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Και, αν τα καταφέρουν και προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Τα κέρδη των νικητών, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε νωρίς τις αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων και αυτά έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: στον αγώνα της Bundesliga, η νίκη της Ντόρτμουντ συνοδεύεται από απόδοση 1.61, η ισοπαλία από 4.62 και η νίκη της Γκλάντμπαχ από 5.93, ενώ στον αγώνα της Primera Division η νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ συνοδεύεται από απόδοση 1.84, η ισοπαλία από 3.61 και η νίκη της Αλαβές από 5.52.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία