Άρσεναλ- Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα, με τους παίχτες του στοιχήματος να… αδειάζουν το βραδινό τους πρόγραμμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό κάθε αναμέτρηση, στην οποία θα στοιχηματίσουν. Όπως είναι φυσικό, τέτοιοι αγώνες θα προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στο live στοίχημα, αλλά οι πιο ανυπόμονοι μπορούν να στοιχηματίσουν από τώρα στις μεγάλες αναμετρήσεις και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Η προφορά δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία είναι διαθέσιμη στον αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η προσφορά έχει ως αποτέλεσμα να μηδενιστεί η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan και οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να αυξηθούν. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τον αποψινό αγώνα του Champions League και ανοίξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της: 2.54 για νίκη της Άρσεναλ, 3.55 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί χάρη στην προσφορά και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα από τα αντίστοιχα των αποδόσεων που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Ο Stoiximan, άλλωστε, είναι από τις ελάχιστες στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν 0% γκανιότα στον αγώνα της Άρσεναλ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Όσοι, όμως, θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 21:45. Επιπλέον, θα βρουν τις αυξημένες αποδόσεις μόνον στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, τέλος, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν το σύνολό των κερδών τους με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία