Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: 0% γκανιότα στο Γερμανία-Βραζιλία

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στερηθεί αυτές τις ημέρες την αγωνιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει το Champions League και οι υπόλοιπες διεθνείς διοργανώσεις, ωστόσο, δύσκολα θα μείνουν ανικανοποίητοι. Άλλωστε, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου έχουν φορέσει το εθνόσημο και αγωνίζονται σε μια σειρά φιλικών αγώνων ανάμεσα στις εθνικές ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ του 2018.

Όπως είναι φυσικό, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων, αλλά και να εκμεταλλεύονται προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες τους επιτρέπουν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους. Μια τέτοια προσφορά θα βρουν και σήμερα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet, η οποία προσφέρει τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Βραζιλία με 0% γκανιότα.

Μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας πρώτα καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Η μέθοδος αύξησης των επιλεγμένων αποδόσεων

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της Goalbet, οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί είναι αυτές στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Βραζιλία. Στα τρία αυτά σημεία, η προμήθεια (γκανιότα) της εταιρείας στοιχημάτων είναι μηδενική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος μείωσής τους. Έτσι, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε μέσω της προσφοράς της η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του Γερμανία-Βραζιλία έχουν ως εξής: 2.75 για νίκη της Γερμανίας, 3.46 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Βραζιλίας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της Goalbet, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Και χτες η Goalbet ανακοίνωσε την 0% γκανιότα στον φιλικό αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας και Ολλανδίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία