Οντ Γκρένλαντ – ΠΑΣ Γιάννινα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα επιστρέφουν στο ποδόσφαιρο οι προκριματικοί αγώνες του Europa League, προσφέροντας στους παίχτες του στοιχήματος κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές. Παράλληλα, άλλωστε, κάποιες στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν και σχετικές προσφορές για τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης.

 

Στον Stoiximan, για παράδειγμα, ο αγώνας που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Οντ Γκρένλαντ και ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προσφέρεται και με 0% γκανιότα. Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Τα αυξημένα κέρδη θα έρθουν σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η προσφορά της 0% γκανιότας, άλλωστε, ευθύνεται για την αύξηση τρων αποδόσεων που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Οντ Γκρένλαντ – ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 1.70 για νίκη της Οντ Γκρένλαντ, 4.20 για ισοπαλία και 5.65 για νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς. Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον σημερινό αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν μειωθεί ελαφρώς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την καθιερωμένη προμήθειά τους.

 

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται στο Οντ Γκρένλαντ – ΠΑΣ Γιάννινα η σημερινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 (όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις) και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στις 14 του μηνός και ο Stoiximan είχε ανακοινώσει και εκείνον τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία