Αυξημένες αποδόσεις στο ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ

Απόψε, στις 22:05, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γκινγκάμπ, αναζητώντας τη νίκη που θα τον φέρει στους 32 του Europa League και θα του επιτρέψει να διεκδικήσει μια ακόμη υψηλότερη θέση στη διοργάνωση. Παράλληλα, βέβαια, χιλιάδες παίχτες του online στοιχήματος θα διεκδικούν κάτι άλλο: μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη που θα προκύψουν από τις σωστές προβλέψεις τους. Και αυτοί με τη σειρά τους, βέβαια, μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη υψηλότερα κέρδη, εφόσον επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε μια από τις δύο νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες  που προσφέρουν τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι εταιρίες αυτές είναι ο Stoiximan και η Championsbet, οι οποίες ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα από τον αγώνα. Πρόκειται για μια από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές του online στοιχήματος, καθώς δε ζητά ανταλλάγματα από τους παίχτες, αλλά απλά και μόνο μια σωστή πρόβλεψη.

 

Αναλυτικότερα, στον Stoiximan, οι παίχτες θα βρουν υψηλότερες αποδόσεις, σε σχέση με αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα που διατηρούν οι υπεύθυνοι είναι 0%. Έτσι, τα κέρδη που μπορούν να προκύψουν από την αγορά του 1Χ2 θα είναι εξίσου υψηλότερα. Η προσφορά, όμως, ισχύει αποκλειστικά για την εν λόγω αγορά.

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Championsbet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ να είναι υψηλότερα.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, λοιπόν, οι υπεύθυνοι υπόσχονται υψηλότερα κέρδη, ανακοινώνοντας υψηλότερες αποδόσεις. Αλλά τι ζητούν για αντάλλαγμα; Σχεδόν τίποτε, αφού το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίχτες για να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δε ζητά ούτε κατώτατα ποσά στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου να μπορούν οι παίχτες να προχωρήσουν σε ανάληψη. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στο ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ μέσω του Stoiximan ή της Championsbet μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να συμμορφωθούν με όρους και προϋποθέσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία